![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMELİLER | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 41 |
Yazar | Mesaj |
hakki demirel
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 102 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
3 gündür köpekler koro halinde havlıyor ve ara sıra uluyor, (Eyüp-Rami) Aynı tepkiyle karşılaşan başka arkadaşlar var mı?
|
|
![]() |
|
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yaklasik 10 dk once suadiye eminalipasa caddesinde karsidan karsiya gecen kirpi
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1166 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sitemizin bahçesinde ve tüm yeşillik alanlarda bende kirpileri görüyorum..Tuzla
|
|
![]() |
|
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kedilerim ağır uyuyorlar.Suadiye.Moda'da oturan bir arkadaşımın kedisi de yaklaşık bir haftadır böyle bir huyu olmadığı halde dolap içlerine saklanıyormuş
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Iki kedim de bugün ara ara sokak kapısını tırmalayıp çıkmak istiyor gibi davranıyorlar.Suadiye
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Üç kedim de yaklaşık 10 dakikadır aynı hareketi yapıyor.Yerleri koklayıp kendi etraflarında dönüyor,ve yerde yuvarlanıyorlar.Kedilerin biri 7,diğeri 5 yaşında bir de 3 aylık yavru. Daha önce hiç görmediğim bir davranış bu.Paylaşmak istedim.Suadiye.
|
|
![]() |
|
Dilek ENGÜR
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2009 Konum: Kütahya Gönderilenler: 49 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
köpeklerin gruplar halinde dolaşarak havlamaları sabahtan beri dikkatimi çekiyor.yazmak istedim.
yer:kütahya |
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Üç kedim de sersem gibi uyuyor. Suadiye
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
En küçük kedim çılgın gibiydi bugün.6 aydır bizimle beraber,böyle görmedim hiç.Suadiye
|
|
![]() |
|
Gül Balıkçıoğlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 184 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yaklaşık üç gündür sokak köpekleri çok huzursuzlar ve çok havlıyorlar.
Yeniköy/İstanbul |
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1166 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sokak köpekleri bir kaç gündür sürekli huzursuz bir şekilde havlıyorlar.Hemen hemen bir çok farklı sokaklardan seslerini duyuyorum arar ara ulumalarıda oluyor..Tuzla
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Sokak köpekleri huzursuzlar sürekli havlamalarını duyuyorum..Tuzla saat 01.10
|
|
![]() |
|
aysegulaslan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Şubat-2009 Konum: Balıkesir Gönderilenler: 6 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sokak köpekleri iki gecedir çok huzursuzlar. Sürekli havlıyorlar. Balıkesir.
Düzenleyen aysegulaslan - 13-Mart-2015 Saat 02:10 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Oturduğum site içersinde bir baykuş var neredeyse 10 gün oldu geceleri sürekli ötüşünü duyuyorum..İlk 1999 depreminden önce 1 hafta boynca duymuştum şimdi 2 ci kez duyuyorum..Tuzla saat 01.15
|
|
![]() |
|
Gül Balıkçıoğlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 184 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Köpeğim ve dört kedim bu sabah dışarı çıkmamakta kararlılar.Evin içerisinde oldukları zaman sürekli uyurlar ama bugün çok huzursuzlar.
YENİKÖY / İSTANBUL |
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Oturduğum sitedeki baykuş hala bağırmakta..Tuzla
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Pazar akşamı oturduğum sitede 2 tane büyük fare gördüm..bir bahçeden çıkıp yolun karşısındaki başka bir bahçeye girdiler..Tuzla
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Kirpiler ve fareler görüyorum oturduğum sitede..Tuzla saat 00.50
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 41 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |